Adriana, o asistentă medicală din Arad și totodată mamă pentru un băiețel de 4 ani se află în momente extrem de grele. Pentru a supraviețui și a duce mai departe lupta cu cancerul pulmonar și ovarian, Adriana are nevoie de ajutorul nostru.

A fost creată şi o pagină de Facebook numită: „Mamă pentru Tudor” în care este prezentat diagnosticul. Adriana este asistentă medicală şi în acest an a primit trista veste că are cancer pulmonar și ovarian, iar orice ajutor poate schimba soarta unei mame dar și a unui copil de patru ani care este pe cale să își piardă mama.

Tot acolo este postat şi mesajul:

Avem nevoie de ajutorul vostru să îi oferim o șansă la tratament de specialitate unei mame greu încercate! Avem nevoie de mamă sănătoasă pentru Tudor!

Adriana, mama lui Tudor de 4 anișori, soție și fiica, are 38 de ani, este asistentă medicală și anul acesta a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și ovarian.

În decembrie 2020 s-a îmbolnăvit de covid iar în februarie 2021 a fost diagnosticată cu carcinom scuamos gradu 4, tumoare malignă.

A primit acest diagnostic după ce i s-a făcut puncție la plămâni pentru a-i scoate apa de la plămâni (aproape 2 litri).

Din martie a început tratamentul cu imunoterapie la Institul Oncologic din Cluj, tratament care a necesitat deplasarea tot la 6 săptămâni la Cluj pentru a face tratamentul cu Keitruda.

În urma C.T.-urilor efectuate până în luna septembrie, tumoarea de la plămâni și-a redus din diametru dar starea ei de sănătate nu a fost una bună, ci din contră s-a deteriorat cu fiecare zi care trecea. S-a decis repetarea CT-ului, iar în luna octombrie i s-a descoperit lichid în zona pelviană, care în urma controlului medicului oncolog s-a descoperit o altă tumoare pe ovarul stâng de 11/13 cm.

Astfel, a început tratamentul cu chimioterapie cu 3 medicamente dintre care unul nu se găsește în România, iar în Germania doar 6 flacoane costa aprox 500 de euro, 6 flacoane care ii ajung aprox 1 luna.

Medicii din Cluj, nu îi dau mari șanse Adrianei și nu vor nici să încerce sa o opereze însa, o speranță a venit de la o Clinica privata din Turcia unde 20 de zile de spitalizare, tratament și intervenție chirurgicală costa 30.000 dolari doar în prima faza. Bineînțeles, costurile vor fi mult mai mari dar avem încrederea că împreună vom reuși să adunăm măcar o parte din suma necesară tratării Adrianei.

Tânăra familie și-a epuizat toate resursele financiare până în acest moment și are nevoie de ajutorul nostru!

Haideți să o ajutam pe Adriana, ca Tudor să aibă o mamă sănătoasă și prezentă în creșterea lui.

Familia poate fi ajutată în contul deschis la BCR pe numele soțului – Chis Ciprian

Ron: RO18RNCB0639005765640007

Euro: RO19RNCB0016005765640002

Tel: (0744) 701 122 Ciprian – soțul Adrianei”, este mesajul postat pe pagina de Facebook.

Recomandările redacției