Aer irespirabil la Arad

0
593

Codul galben de caniculă este în vigoare până marți seara, după care intrăm pentru câteva zile în zodia vijeliilor și instabilități termice.

Astăzi în zonele de câmpie și de podiș pe arii extinse se va menține vremea caniculară și disconfortul termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități, conform realitatea.net.  Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 38 de grade.

Vezi mai jos cum a arătat harta disconfortului termic în cursul zilei de luni, 12 august. În trei sferuri de țară, indicele temperatură-umezeală a depășit pragul critic de 80 de unități. Zonele cele mai roșii indică aerul irespirabil:

 

În regiunile intracarpatice, vremea caniculară continuă, maximele zilei sunt predominant între 35 si 37 de grade, numai in depresiunile intramontane vor mai fi maxime de 32-33 de grade. Va fi soare dar si unele înnorari spre seară în Maramures si Crisana. La amiaza vor fi: 31 de grade la Timisoara 30 la Arad, 28 la Baia Mare, 30 la Cluj si 25 la Miercurea Ciuc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.