Aeroportul Arad are pe drept și numele de „internațional”, întrucât de anul acesta a reintrat în circuit, cu zboruri peste ho­tare. Cursele spre Antalya sunt cele care au reînviat aeropor-tul, după o lungă perioadă moar- tă, în care activitatea acestuia stătea sub mari semne de întrebare. Și în 2018, arădenii      și cei din alte județe vor pu-   tea zbura de pe Arad, spre Antalya.
După ce anul 2017 a fost unul de succes, reprezentanţii companiilor aeriene şi ai fir­melor de turism au hotărât să continue colaborarea cu Aeroportul Internațional Arad. Re­prezentanţii agenţiei Prestige Tours International, în parteneriat cu compania aeriană Atlasglobal sunt cei din întâi care     au scos pe piaţă oferte pentru cursele charter spre Antalya 2018. Astfel, potrivit anunțu­rilor oficiale, primul zbor spre una dintre cele mai îndrăgite destinații de către este p1 1 iunie. Sezonul se va încheia pe 14 septembrie.
Programul curselor operate de Prestige Tours International şi Atlasglobal, în fiecare vineri a săptămânii este: iunie – 1, 8, 15, 22, 29; iulie – 6, 13, 20, 27; August – 3, 10, 17, 24, 31; septembrie – 7, 14.
Mai mult decât atât, zbo­rurile pentru resorturile turcești vor fi mai dese, pentru că există șanse mari ca un al doilea zbor săptămânal să fie introdus. Acesta ar urma să fie operat de compania turcească low-cost Corendon Airlines, în fiecare zi de marți, pe tot sezonul esti- val.
Ofertele continuă cu early-booking-urile de rigoare, cu ter­mene limită oferite de fiecare hotel în parte. Succesul de care s-au bucurat cursele spre Antalya de anul trecut, cu siguranţă va fi reeditat şi în vara lui 2018” – spune Ema Boita, mana­gerul Agenţiei de Turism Emma Voyage Arad, consilierul nostru pe probleme de turism.
Consiliul Județean, în a cărei subordine se află Aeroportul     Internațional Arad a anunțat lansarea zborului direct tip charter Arad – Antalya, pentru data de 9 ianuarie 2018. Atunci este programată o conferință de pre­să, în cadrul căreia vor fi oferite mai multe detalii. Lansarea este a companiei Prestige Tours International.

Recomandările redacției