Trupa lui Flavius Sabău a pierdut a doua partidă consecutivă pe teren propriu și tot în fața unei formații oltenești. După Filiași, și „satelitul” Craiovei a dat lovitura la Pîncota și tot pe final de meci. Deși toată partida a fost frumoasă, toate cele cinci goluri ale partidei s-au concentrate în ultima jumătate de oră de joc.
Primul act a fost unul viu disputat, Sergiu Popa și Piț ratând două bune oportunități de deschidere a scorului. Gazdele au rămas la timonă, iar execuția cu capul a lui Deta, după o centrare bună a lui Copil, a fost respinsă din vinclu de portarul advers, care s-a remarcat și la execuția lui Trabalka. Craiovenii au avut și ei niște contre tăioase, rămase – însă – fără efect pe tabelă.
Actul secund venit și golurile la Pîncota. După exact o orăde joc, Craiova a spart gheața, după ce Constantin a punctat din interiorului careului la pasa lui Borța. După alte zece minute, Trancă a fost faultat în careu, iar Popescu a transformat fără probleme penalty-ul. Lipova nu s-a predat și s-a aruncat în atac și, în minutul 73, Trabalka a punctat după ce a scăpat singur în careu. După alte patru minute a venit și golul egalării. Acesta a fost reușit de Sergiu Popa, care a înscris după o lovitură liberă de la 20 de metri. Oaspeții s-au trezit din nou la viață, iar Iliescu a respins șutul bun al lui Iuga. Totuși, lovitura de grație a venit chiar în ultimul minut de joc. În urma unui contraatac purtat de Frăsineanu și Iuga, Popescu a pus latul de la colțul lung și a înscris pentru 3 – 2, spre dezamăgirea susținătorilor „șoimilor”, care au mai asistat la un scenariu asemănător și înainte cu o etapă.
Formații
Lipova: Iliescu – Kocsis, Calvin, Pașcu, Stoin – S. Popa – Deta (74 Țurai), Piț (62 Jichici), Copil (74 Filimon), Vasinc – Trabalka.
Craiova II: Dică – Borța, Ion, Bogdan, Petre – Enache, A. Iuga, Constantin (75 Toiu), Frăsineanu – Popescu, Trancă (73 Gunie)
Arbitri: Szabolci Kovacs ( Carei) – Dănuț Costea, Radu Pascu ( ambii din Satu Mare)
Observatori FRF: Cornel Pantea, Viorel Vancea ( ambii din Bihor).

Recomandările redacției