Afgani și pakistanezi, opriți din drumul ilegal către Spațiul Schengen

0
319

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Nădlac  au depistat șase cetățeni străini care încercau să treacă ilegal frontiera de stat a României.

 În data de 21.05.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, role de aluminiu, pe ruta România-Polonia.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, șase cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan și Pakistan, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, solicitanți de azil în țara noastră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.