După cum se știe, în a doua jumătate a acestei săptămâni va avea loc, la Arad, încă o ediție a cunoscutului târg internațional de „agricultură, industrie alimentară și ambalaje, Agromalim“. Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, „Agromalim 2016“ a ajuns anul acesta la cea de-a XXVII-a ediție și se va ține în perioada 8-11 septembrie, cuprinzând o gamă largă de subiecte legate de agricultură.
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) Arad va fi prezentă în cadrul târgului, unde – împreună cu APIA Arad – vor avea un stand în cadrul căruia specialiștii din cadrul Agenției „vor prezenta vizitatorilor interesați proiecte de succes realizate de către arădeni – și nu numai, dar vor da și informații utile vizavi de accesarea fondurilor europene atât fermierilor cât și tuturor celor interesați de aceste aspecte; firește cu referire la PNDR 2014-2020“, ne spunea Livius Ranta din cadrul AFIR Arad.
Ca în fiecare an, la Agromalim sunt așteptați atât fermieri arădeni și din zonele vecine – inclusiv din țările vecine, precum și un număr mare de investitori în domenii conexe activității agricole din același areal. (F.B.)

Recomandările redacției