AFIR primește proiecte de finanțare pentru marketingul produselor agricole, până la finele lunii

0
502

Agricultorii arădeni interesați de modernizarea modalităților de procesare și comercializare a produselor agricole pot obține fonduri nerambursabile, cu această destinație. Mai precis, este vorba de finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR).

Schema disponibilă este: „Dezvoltarea și modernizarea unor capacități de procesare și de comercializare a produselor agricole” (modernizare), din cadrul Submăsurii 4.2 – Investiții pentru procesarea/marketingul produselor agricole, aria de aplicabilitate – național, inclusiv teritoriul ITI – Delta Dunării din PNDR. Sesiunea de depunere a fost prelungită de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, până la finele lunii februarie, întrucât, mulți agricultori au fost interesați de accesarea de fonduri, pentru acest segment.

„Prelungirea termenului de depunere a fost făcută în urma deciziei Autorității de Management pentru PNDR, proiectele care vizează această componentă putând fi depuse până în data de 28 februarie 2019, ora 16.00.
Această hotărâre a fost luată în urma solicitărilor mai multor potențiali beneficiari, fiind vorba de proiecte cu o complexitate deosebită care necesită un timp suplimentar pentru întocmirea documentației“, au susținut reprezentanții de Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.