Odată cu instalarea noului antrenor, UTA și-a definitivat programul de pregătire pentru noul sezon. Astfel, reunirea lotului este planificată pentru ziua de 13 iunie, când va avea loc și vizita medicală. Va urma apoi o săptămână de pregătire, care se va încheia cu meci amical fie în compania unei echipe de la Academie, fie cu un alt adversar din zonă.

Pe 20 iunie UTA va pleca într-un cantonament de 10 zile în Slovenia, la Rogla, acolo unde echipa s-a pregătit și vara trecută și unde există condiții excelente de antrenament. Încă nu se cunosc adversarii pe care echipa noastră îi va întâlni în acest stagiu de pregătire dar Ilie Poenaru vrea 3-4 meciuri amicale.

La revenire jucătorii vor avea două zile libere după care se va intra în linie dreaptă pentru pregătirea primei etape de campionat, care este programată în perioada 15-18 iulie.

În week-end-ul premergător, UTA va disputa și un ultim meci amical. În cazul în care în runda inaugurală a sezonului echipa este programată în deplasare, există posibilitatea ca și acest meci să fie disputat pe teren străin însă cel mai probabil, această partidă va avea loc pe Arena „Francisc Neuman“ ocazie cu care va avea loc și prezentarea lotului în fața fanilor. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției