agenţiaArădenii care primesc de la stat, ajutoare şi indemnizaţii sociale vor face alt drum decât până acum. Institiţia la care apelează pentru drepturile lor stabilite prin lege îşi va muta sediul din această toamnă. Este vorba de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială care îşi va muta sediul în curând, însă nu s-a stabilit încă.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială fostă Direcţie a Muncii se va muta de pe strada Gheorghe Lazăr, din imobilul în care şi-a desfăşurat până acum activitatea. Mutarea se face silit, deoarece, proprietarul de drept al imobilului -Camera de Comerţ – a reuşit să vândă clădirea.

Instituţia a lansat o cerere de ofertă pentru închirierea unui spaţiu în vederea desfăşurării activităţii, în suprafaţă de aproximativ 400 mp pentru birouri şi 200 mp pentru arhivă. „Ţinând cont de specificul activităţii, locaţia spaţiului trebuie să fie într-o zonă în care este posibil accesul publicului cu mijloace de transport în comun” – se arăta în cererea de ofertă.

Instituţia trebuie să-şi mute sediul cât mai repede, termenul limită fiind pentru finalul lunii viitoare.

Dintr-un număr de 11 oferte are de ales AJPIS, selecţia urmând să se facă zilele acestea. În perioada imediat următoare s-ar putea încheia contractul cu proprietarul locaţiei viitoare. Viitorul sediu va trebui recomartimentat pentru adaptarea la necesităţile instituţiei.

Conducerea Agenţiei Judeţene de pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a informat că îşi va muta sediul şi că va anunţa care este adresa noii locaţii, imediat ce aceasta va fi stabilită.

Recomandările redacției