Agenția „Inteco imobiliare” debutează în forță

0
1574

„Inteco Imobiliare” este o agenție nou-înființată, care se ocupă cu vânzări, cumpărări și închirieri imobiliare. Această agenție modernă oferă servicii de cea mai înaltă calitate, totodată dispune de un   personal profesionist și dedicat clientului. De asemenea, clienții vor beneficia de o SUPER OFERTĂ, care le pune la dispoziție o consultanță imobiliară GRATUITĂ!

Agenția „Inteco Imobiliare” lucrează într-un stil diferit, în așa fel încât, clientul nu va fi supus unui contract de exclusivitate, ci va beneficia de un contract de intermediere, care îi va permite și acestuia, la rândul său, să dispună de un alt client, căruia să-i poată vinde imobilul: „Vrem să facem ca percepția clientului să fie una diferită, în sensul că: nu dorim să lucrăm cu contracte de exclusivitate pentru a pune omul sub niște clauze. Noi lucrăm cu contracte de intermediere, astfel încât, clienții noștri să aibă câștig de cauză pe termen lung, dându-le dreptul liber arbitru în a deține și ei la rândul lor, clienți”, afirmă unul dintre reprezentanții firmei.

Menționăm faptul că, la această prestigioasă agenție de imobiliare comisionul este în favoarea cumpărătorului, având un procent de numai 3% : „Ne luptăm ca prețul să fie exact cel dorit de client”, ne declară unul dintre reprezentanții firmei.

Clienții sunt atrași de încrederea, loialitatea și integritatea de care dă dovadă personalul implicat, pe tot parcursul colaborării. Astfel că, până în momentul actual, „Inteco Imobiliare” posedă un număr impresionant de vânzări, număr, care crește tot mai mult pe zi ce trece: „Am vândut, în ultimul timp, un număr foarte mare de imobile, terenuri, apartamente, respectiv case, dintre care cele mai vândute au fost terenurile și casele”, ne informează unul dintre angajații firmei imobiliare.

Piesa de rezistență, pe care agenția imobiliară „Inteco Imobiliare” o păstrează cu mult drag constă în relațiile clădite cu clienții lor, pe parcursul colaborării și care continuă și după încheierea contractului.

„Inteco Imobiliare” nu este doar despre vânzări, cumpărări și contracte, ci și despre liberul arbitru, pe care îl oferă agenția, în favoarea clientului. Favoare, care îi conferă, acestuia, libertatea de câștig și extindere pe plan personal și financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.