Agricultorii arădeni, așteptați la întâlniri de lucru, pe tema măsurilor de finanțare

0
301

Pentru promovarea a două măsuri în agricultură – oportunități de obținere de fonduri, Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Arad va organiza în perioada următoare, întâlniri de lucru cu potențialii beneficiari. Aceste acțiuni se vor derula pentru a asigura îndrumarea necesară depunerii cererilor de finanţare pentru noile sesiuni care urmează a fi lansate pentru submăsurile 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” și 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020).
La întâlnirile de lucru pot participa cei interesați să obțină finanțare nerambursabilă, inclusiv solicitanții care şi-au depus proiecte în sesiunile anterioare și au fost declaraţi eligibili fără finanţare.
Pentru săptămâna care urmează, întâlnirile în județul Arad se vor desfășura după următorul program: luni, 4 iunie 2018, ora 11:00- comuna Seleuș, sala de ședinte a Primăriei, miercuri, 06 iunie 2018, ora 11:00- comuna Apateu, sala de ședințe a Primăriei și miercuri, 6 iunie 2018, ora 13:00- comuna Cermei, sala de ședințe a Consiliului Local.
Sandra Stoler

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.