job_work_officeProbabil că ai auzit măcar o dată expresia “Teoria ca teoria, dar practica ne omoară”. Nimic mai adevărat. Şi când vine vorba despre angajare, practica – adică experienţa – capătă o importanţă extraordinară în ochii angajatorilor.

Mulţi tineri se plâng că, după finalizarea studiilor, nu reuşesc să se angajeze. Motivul: angajatorii le cer experienţă. Cum scapi de această problemă? Găseşte-ţi un job şi descoperă cariera care ţi se potriveşte.

Oportunităţi pentru cei interesaţi de tehnică

Dacă ai abilităţi de operare PC şi eşti pasionat de tehnică, te poţi angaja ca operator depozit pentru un mare producător de utilaje de grădinărit, forestiere sau de construcţii. Între atribuţiile tale se vor număra prelucrarea comenzilor clienţilor, pregătirea documentelor de transport, recepţionarea mărfurilor de la furnizori şi inventarierea periodică a stocurilor.

Detalii despre job poţi vedea pe www.ejobs.ro sau accesând direct adresa: .

Dacă eşti o persoană comunicativă

Cei care interacţionează uşor sunt avantajaţi în activităţile care implică lucrul cu oamenii. Dacă eşti o persoană convingătoare, dinamică şi îţi place să lucrezi mai degrabă pe teren decât la birou, înseamnă că jobul de operator sondaje de opinie ţi se potriveşte.

Pentru a aplica, este suficient să îţi completezi CV-ul e-Jobs şi să accesezi adresa: .

Pasionat de gastronomie?

Înseamnă că un job de Sandwich Artist în cadrul unui renumit restaurant de tip fast-food este, cu siguranţă, o oportunitate pentru tine. Candidatul ideal trebuie să demonstreze amabilitate faţă de clienţi, să fie o persoană dinamică, să aibă iniţiativă şi să poată lucra bine în echipă. Pentru a vedea care sunt atribuţiile unui Sandwich Artist, dar şi pentru a aplica la acest job, este necesar să accesezi:.

Nu te regăseşti în aceste domenii? Nu dispera!

Mii de alte joburi sunt disponibile online

Pe site-ul de recrutare www.ejobs.ro sunt peste 6.100 de locuri de muncă pentru cei aflaţi la început de carieră. Pentru a aplica, este suficient să îţi completezi CV-ul şi să alegi joburile potrivite.

Oferta completă de locuri de muncă poate fi accesată pe:.

De ţinut minte!

Cu siguranţă, ai un hobby. Sau poate că o îndemânare aparte te diferenţiază faţă de ceilalţi. Încearcă să valorifici punctele tale forte şi să le transformi în atuuri profesionale. Urmează un curs practic sau o specializare în domeniul preferat de tine. Devino mai bun! Cu siguranţă, te vei face remarcat şi la locul de muncă. Nu renunţa la studii! Educaţia te va ajuta să faci următorul pas în carieră.

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției