S enzaţii tari în Gorj! În comuna Baia de Fier se va desfăşura la sfârşitul lunii iunie un nou eveniment sub genericul „La hamace, între stânci”! Suspendaţi la 200 de metri înălţime, amatorii de adrena­lină vor admira peisajul care-ţi taie răsuflarea şi se vor relaxa într-un mod absolut unic în România, scrie Click.
Aveţi o condiţie fizică medie sau peste medie? Sunteţi pasionaţi de munte şi de activităţi sportive? Atunci vă puteţi înscrie pentru povestea „La hamace între stânci”, eveniment organizat pe 29 şi 30 iunie de Clubul Alpin Român şi Clubul White Wolf, în zona Baia de Fier – Peştera Muierii, din Gorj.
Locurile sunt limitate! Cele 16-20 de persoane selectate vor participa la o aventură de neuitat: ateliere de escaladă, structurate în funcţie de abilităţile participanţilor.
Mai mult, curajoşii vor traversa puntea indiană pentru a ajunge la hamacele pregătite la 200 de metri înălţime. Programul include şi o drumeţie la Şura Hai­ducilor.
Echipamentul obligatoriu pe care participanţii trebuie să şi-l asigure este cel de drumeţie, căci cel de escaladă (fără espadrile) va fi asigurat de organizatori. Persoanele selectate trebuie să achite 100 lei de persoană, iar membrii Clubului Alpin Român, câte 70 lei.
Înscrierea se face prin e-mail, la adresa [email protected] Doritorii trebuie să specifice numele complet, experienţa montană, dacă deţin echipament de escaladă (cască, ham, espa­dri­- le) şi ce aşteptări au de la acest eve­niment.

Recomandările redacției