crisbazaChiar dacă în iarbă Crișul Chișineu- Criș nu a avut cel mai bun an și asta pentru că echipa ce a luat locul în Liga a III-a a celor de la Europa Alba Iulia a retrogradat la finalul stagiunii trecute, finalul lui 2013 găsește orașul de pe Crișul Alb cu o bază sportivă de 24 de carate. Asociația Județeană de Fotbal nu putea rămâne impasibilă la eforturile autorităților locale și a desemnat „bijuteria” din Chișineu-Criș, ce a costat aproximativ 15 miliarde de lei vechi, cea mai frumoasă bază sportivă a județului nostru.
„Suntem onorați de această distincție, e o recunoștință binevenită pentru orașul Chișineu-Criș, pentru domnul primar Gheorghe Burdan și Consiliul Local. S-au făcut investiții importante și ne-ar plăcea ca și administrațiile locale din alte orașe să se ocupe de bazele sportive. Numai așa, fotbalul și sportul, în general, pot progresa”, consideră Daniel Cherecheși, care a fot cel care a luat premiul din mâna lui Dorel Cura, președintele AJF Arad.
Managerul clubului din Chișineu-Criș a vorbit și despre echipa de fotbal, care în noile condiții obligă. „Din păcate, cel puțin deocamdată, nu putem ajunge la nivelul bazei sportive, una ce ar putea găzdui inclusiv meciuri de Liga a II-a. O luăm cu pași mărunți, am făcut puțin greșeala să ne aruncăm cu capul în față sezonul trecut prin fuziunea cu Europa Alba Iulia, dar acum știm ce avem de făcut. Iar lucrul cel mai important estă că avem această bază sportivă modernă, e punctual de pornire al proiectului nostru. În momentul în care vom avea și sprijin financiar de Liga a III-a, unde costurile sunt destul de ridicate, echipa de fotbal Crișul Chișineu- Criș va face și acest pas”, a mai afirmat Cherecheși.
În cadrul Galei Sportului Arădean de marți seara, de la Atrium Mall, AJF-ul, prin Dorel Cura, Gabor Biro și Vasile Rad au mai acordat următoarele distincții pe anul 2013: Adrian Abrudean (cel mai bun antrenor de seniori, CS Ineu), Cosmin Popa (cel mai bun antrenor de juniori, Unirea Sântana) – CS Ineu (cea mai bună echipă de seniori), Unirea Sântana (cea mai bună echipă de juniori), CS Atletico Arad – juniori C; CS Atletico Arad – juniori D şi CS Atletico Arad – juniori E; Remus Avrămuţiu (cel mai bun jucător, Frontiera Curtici); Codrin Peii (golgheterul din fotbalul judeţean Semlecana Semlac); Unirea Şilindia (Premiul Fair-play);Thomas Junger – asistent şi Ionuţ Nicoraş – central (cei mai buni arbitri).

Recomandările redacției