Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal a anunțat sancțiunile în „cazul Șimand“. Așa cum era de așteptat, acestea au fost foarte drastice.

Echipa a pierdut cu 0-3 meciul împotriva celor de la CS Socodor și, de asemenea, a pierdut dreptul de organizare a meciurilor pe teren propriu pentru o etapă. De asemenea, clubul a primit amenzi cumulate în valoare de 1670 de lei. Amendă de 1000 de lei a primit și echipa din Socodor din cauza incidentelor provocate de suporterii săi.

În ceea ce privește jucătorii vinovați, Daniel Ujog a primit 24 de etape de suspendare și 1600 de lei amendă, Ioan Matiș 20 de etape și 1600 de lei amendă și Claudiu Ujog 8 etape și 800 de lei amendă.

Reamintim că pe 20 noiembrie, în ultima etapă a anului din Liga a 4-a, meciul dintre Șoimii Șimand și CS Socodor a fost întrerupt în minutul 88 după ce arbitrul Darius Leah a fost agresat de jucătorii echipei gazdă. De asemenea s-au înregistrat incidente și în jurul terenului, în care au fost implicați spectatorii care asistau la meci.

Recomandările redacției