Vineri 23 septembrie va avea loc Cupa AJF la pescuit sportiv – Ediția 2022, competiție la care sunt invitați să se înscrie arbitrii și observatorii din cadrul AJF Arad, precum și jurnaliștii sportivi.

Competiția din acest an va avea loc la balta dintre localitățile Sânpaul și Șofronea, pe partea dreaptă a drumului în sensul de mers menționat, cunoscută după denumirea „La Ady Beldea – Balta Șofronea & Asociația crescătorilor de animale”. Este o baltă intrată de curând în circuitul pescuitului sportiv, amenajată cu standuri și marcată prin balize, pentru a oferi un pescuit confortabil.

Se va pescui individual, cu maxim 2 lansete de persoană, după preferință (plută, feeder etc.). Pentru a asigura fair-play-ul competiției, fiecare concurent trebuie să aibă în dotare juvelnic și minciog propriu. Fiecare captură se va cântări și va fi notată în tabel în momentul capturării. Balta este populată cu crap și Amur.

Întâlnirea pe baltă va avea loc la ora 7 urmând ca, după tragerea la sorți a standurilor, concursul propriu-zis să aibă loc între orele 8-12. Va urma decernarea premiilor și tradiționala repriză a treia. Se vor  premia primele trei locuri după totalul greutății peștilor, precum și cea mai mare captură din concurs.

Înscrierile se fac la Bogdan Cioara – 0745 390 193 sau pe whats app.

Data limită a înscrierilor este miercuri 21 septembrie, ora 12.

Recomandările redacției