AJF-ul iese la liman: creditorii au aprobat planul de reorganizare

0
320

ajfcondAuditul efectuat la Asociația Județeană de Fotbal Arad după încheierea „gestiunii Dorel Cura” au scos la suprafață datorii importante, ce amenințau cu falimentul organismul conducător al sportului rege județean. Noul președinte și echipa sa au optat pentru intrarea în insolvență, lucru ce s-a petrecut în vara anului trecut.
De atunci, au fost parcurse toate etapele normale, iar în această săptămână creditorii AJF Arad au aprobat planul de reorganizare propus de administratorul judiciar, Casa de Insol­vență RAVA. Acest plan se întinde pe durata a trei ani de zile, timp în care instituția condusă de Adrian Lucaci e obligată să-și achite eșalonat datoriile, în așa fel încât anul 2018 să aducă certitudinea salvării de la faliment.
În altă ordine de idei, ajefiștii nu au primit nici până la această dată un alt sediu din partea municipalității. După cum se știe, clădirea de birouri din Calea Aurel Vlaicu urmează a fi demolată pentru a face loc construcției noului stadion „Francisc Neuman”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.