OLYMPUS DIGITAL CAMERAAşa cum era de aşteptat, în conducerea Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Arad s-au făcut schimbări. De la începutul acestei săptămâni, scaunul de director executiv interimar al instituţiei a fost ocupat de Florin Ioan Farcaş, în urma unei decizii primite de la Agenţia Naţională de Ocu­pare a Forţei de Muncă. Acesta a fost instalat în funcţie, în urma plecării fostu­lui director, Albert Ladislau, care a cerut să fie transferat la o altă instituţie.
Florin Farcaş, noul director interimar al agenţiei a ocupat timp de patru ani postul de consilier superior în cadrul AJOFM Arad. De menţionat că, funcţia de director adjunct al agenţiei este în continuare ocupată de Horia Ocolicean.
Albert Ladislau a fost transferat din data de 10 februarie de la agenţia de şomaj. Fostul director al agenţiei a prins postul de director executiv adjunct la Direcţia Venituri din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului Arad. Mutarea acestuia a stârnit unele discuţii în rândul aleşilor locali din Opoziţie, discuţii ce se referă la alianţa cu UDMR, în Consiliul Local Municipal.

Recomandările redacției