bursaVineri, 8 martie, arădencele fără serviciu, dar şi cele interesate de reorientare profesională sunt aşteptate la Bursa Muncii. Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă organizează Bursa Muncii pentru femei, la fosta sală Bingo din Piaţa Gării, începând de la ora 9.00.
Angajatorii au ocazia să intre în contact cu forţa de muncă, iar candidaţii să cunoască mai multe oferte de angajare. Pe lângă medierea direct în cadrul acţiunii, bursa urmăreşte şi informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă privind măsurile destinate sti­mulării ocupării forţei de muncă. Este vorba de servicii care se asigură gratuit prin intermediul AJOFM. În cadrul bursei vor fi prezentate şi facilităţile oferite delege pentru angajatorii care încadrează în muncă şomeri, absolvenţi ori alte ca­tegorii dezavantajate pe piaţa muncii.
Dacă pentru ocuparea forţei de muncă în municipiu, agenţia de şomaj organizează o bursă, pentru cei care vor să muncească în străinătate este pregătită o selecţie. Mâine, AJOFM organizează o selecţie pentru ocuparea a şapte locuri de drujbişti, în Austria, pentru angajatorul Men For Trees. Condiţia obligatorie pentru a candida a fost cunoaşterea limbii germane la nivel avansat.

Recomandările redacției