BursaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) va organiza Bursa Muncii între 28-31 iulie. Aceasta se va desfăşura în clădirea nouă a Agenţiei, situată pe Strada Călugăreni, nr. 1A, lângă sediul AJOFM.

AJOFM a mai anunţat miercuri, 23 iulie, că există 845 de locuri de muncă libere în judeţul Arad. Astfel, în municipiu există în momentul de faţă 731 de posturi vacante, în timp ce în celelalte părţi ale judeţului, numărul se ridică la 114.

Cele mai multe oferte de muncă din municipiu sunt de: confecţioner-asamblor articole din textile, lăcătuş mecanic, lucrător comercial, montator subansamble, muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor, operator la maşini-unelte semiautomate şi automate, şofer auto-camion şi maşină de mare tonaj, şi sudor.

În localitatea Sebiş se caută confecţioner-asamblori articole din textile şi un îngrijitor de clădiri. În Chişineu-Criş sunt căutaţi 50 de muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor. Cele mai diverse oferte de muncă din judeţ se găsesc la Lipova: agenţi de voiaj, montatori subansamble, şoferi de autobuz şi şoferi de autocamion şi maşini de tonaj mare. În Ineu, cele mai căutate posturi sunt de confecţioner cablaj auto şi de săpător manual.

Daiana Dămăcuş

Recomandările redacției