alina 1De şapte ani, Alina Ţolea este hăr­ţuită de boală, însă se luptă din răsputeri să o învingă. Drama familiei arădeanului Dacian Ţolea pare să nu aibă margini. Soţia fostului director al Autorităţii Na­ţio­nale pentru Sport şi Tineret, Alina Ţolea, în vârstă de 36 de ani duce o luptă continuă împotriva bolii.
Alina are nevoie de sprijin pentru a putea câştiga în faţa acestei boli nemi­loase: cancerul de sân. Arădenii cu suflet mare s-au mobilizat într-o campanie de ajutorare. „Mă numesc Alina Mari­nela Ţolea. De curând, pe 17 februarie am împlinit 36 de ani. Soţul meu, Axente Dacian, are 43 de ani, iar fiul nostru scump, Paul Andrei, are 11 ani. Anul acesta, în preajma Paştilor Ortodoxe, amândoi îşi vor mai adă­uga un an, o treaptă la scara vieţii. Dacian pe 4 mai, Andi pe 8, în ziua pomenirii Sfântului Evanghelist Ioan, Apostolul Iubirii. (…) De şapte ani, cancerul de sân se zbate să îmi dărâme viaţa, să mă răpună. De şapte ani merg şi eu, din spital în spital, pentru a scăpa de moarte şi pentru a învăţa ceea ce trebuia să ştiu de la bun început: că numai şi numai bunul Dumnezeu poate conduce şi câştiga această luptă!“, po­vesteşte Alina Ţolea.
Şapte ani grei, de suferinţă a trăit familia Ţolea, ani în care au trecut din spitale în clinici, în căutarea tratamentului care ar putea-o scăpa pe Alina de cancer. Au fost ani de investigaţii, opinii şi diagnosticări greşite, operaţii şi tratamente. Familia Ţolea a apelat atât la spitale din ţară, cât şi la medici de peste hotare. „După aceşti şapte ani, am fost acceptată la o clinică din Houston, Texas (S.U.A.), pentru a beneficia de tratamentul cu antineoplastoni al doctorului şi biochimistului Stanislaw Burzynski“ , spune Alina.
Tratamentul cu antineoplastoni este unul alternativ care şi-a dovedit însă până acum eficienţa. „Statisticile şi cei mai mulţi dintre pacienţii clinicii din Houston depun, însă, mărturie pentru eficienţa şi beneficiile acestui tratament. Mulţi dintre pacienţii doctorului Burzynski sunt astăzi vindecaţi de cele mai agresive şi mai avansate forme de cancer, ceea ce îmi dă şi mie astăzi, în Postul Paştilor, o nouă rază de speranţă“, spune încrezătoare Alina.
Credinţa şi speranţa Alinei a fost ascultată, astfel că, familia Ţolea a obţinut de curând viza pentru SUA. Costurile tratamentului sunt de 50.000 – 60.000 de dolari, iar de la lansarea campaniei „Speranţă pentru Alina“ s-au strâns deja 35.000 de dolari. Cu ajutor din partea arădenilor, Alina are şanse mari să învingă boala.
Pentru donaţii sunt deschise la Banca Transilvania pe numele Țolea Alina-Mari­nela, conturile: RO81BTRL00204201936564XX, în euro, RO35BTRL00201201936564XX, în lei şi RO54BTRLUSDCRT0093656401, în dolari. Donaţiile, în orice sumă se pot face pe blogul oficial al Alinei Ţolea, la adresa: www.hopeforalina.blogspot.ro.

Recomandările redacției