Ajutoarele alimentare de la UE nu au ajuns la toţi beneficiarii

0
393

ajutoareDirecţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad a informat, luni, că ajutoarele constând în alimente care au fost distribuite în conformitate cu Programul POAD nu au ajuns la toţi beneficiarii. „Întrucât stocul de alimente din cadrul POAD rămas disponibil după distribuirea către beneficiarii de pe listele iniţiale şi beneficiarii deţinători de cupoane s-a dove­dit a fi insuficient pentru satisfacerea celor înscrişi pe listele suplimentare, o serie dintre be­ne­ficiarii de pe aceste liste nu au putut beneficia de alimentele din cadrul POAD”, se precizează într-un comunicat de presă.
În acelaşi document se mai arată că Primăria Arad şi DDAC Arad au făcut toate demersurile în conformitate cu prevederile legale către Prefectura Arad şi Ministerul Fondurilor Europene în vederea repartizării către municipiul Arad a cantităţii de alimente necesare.
Dacă alimentele necesare vor fi repartizate către municipiul Arad, DDAC va anunţa printr-un comunicat data, locaţia şi orarul de distribuire a alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.