Ajutor de la Crucea Roșie: arădeni și instituții au primit materiale de protecție și alimente

0
417

Mai multe instituții au primit donații prin Crucea Roșie. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a primit de la Crucea Roșie, o donație constând în măști și alte materiale igienice. De asemenea, peste 100 de arădeni au primit 110 pachete constând în produse de igienizare, tot de la voluntarii de Cruce Roșie. iar activitatea umanitară continuă. Și persoanele din Adăpostul de Noapte au primit sprijin. S-au donat și sute de kilograme de alimente congelate și la borcan, pentru vârstnici din centre, case de copii și persoane vulenrabile din municipiu și județ.

Crucea Roșie Arad își continuă activitatea umanitară în sprijinul populației si Spitalului Judetean. Astfel au fost donare 110 de pachete igienice în Arad și județ, pentru persoanele izolate și bătrâni. În colaborare cu DAS Arad am distribuit 21 pachete de alimente, la familii la domiciliu, împreună cu opt voluntari ai filialei. Am dotat Azilul de Noapte, cu 40 saltele, paturi precum si materiale igienice.

Am realizat transport de apă minerală și sucuri către Spitalul Județean. S-a primit o cantitate mică de măști. din care am donat la DAS, Primarie, Prefectura, Ambulanță, cabinete medicale, asociatii mai având în stoc pentru personal voluntar“, a spus Iudita Cuvineanu, președintele filialei arădene de Cruce Roșie Arad.

Este la dispoziție un număr de SMS la nivel de Societate Națională de Cruce Rosie Română putându-se dona 2 euro prin SMS, la 8827, în campania România salveaza Romania. Avem un cont deschis pentru donații în bani la BCR Arad ag A. Iancu RO83RNCB0016005441210031. Suntem în faza de achiziție de echipament de protectie pentru persoanele expuse. Sperăm că prin puținul nostru aport, să aducem speranță in suflete, pe fondul acestei pandemii“, au spus reprezentanții Crucii Roșii Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.