Al 18-lea deces înregistrat din cauza coronavirusului

0
474

Din nefericire, în urmp cu puțin timp a fost anunțat un nou deces al unui pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre o femeie de 76 de ani, din județul Cluj. Ea a fost internată la Spitalul din Huedin în data de 20 martie, iar, două zile mai târziu a fost transferată la Secția de Terapie Intensivă din Cluj, pentru că starea ei s-a înrăutățit. Femeia avea boli preexistente, agravate de infectarea cu coronavirus. 

Dintre cele 18 decese pe fond de coronavirus, 8 au fost doar în Suceava, unde spitalul a devenit un focar de infecție cu 117 de cadre medicale infectate. Spitalul din Suceava a fost închis pentru a fi dezinfectate, iar bolnavii au fost mutați la diferite secții sau la unitatea medicală din Iași. De asemenea, Spitalul Militar din Focșani a fost închis pentru 48 de ore, dispunându-se aceleași măsuri ca în cazul amintit. 

Dintre persoanele care au decedat, cea mai tânără este o femeie de 52 de ani, din Suceava, care a murit pe fond de infecție cu coronavirus, dar și a altor afecțiuni medicale preexistente. În acest moment, sunt 29 de persoane la Terapie Intensivă, între care 23 sunt în stare gravă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.