S-a înregistrat al şaptelea deces din cauza coronavirusului, în România

0
284

A fost înregistrat al şaptelea deces al unui pacient de 65 de ani, infectat cu coronavirus, la Bucureşti.
Al şaselea caz de deces al unei persoane infectate cu COVID-19 este un arădean de 64 de ani.
Al cincilea este un bărbat, de 71 ani, din
Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020, informează Grupul de Comunicare Strategică. Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil să fi avut contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, pacientă care a decedat în cursul dimineții de ieri.
Ieri dimineață, a fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 în Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv). Reamintim că alte trei decese au fost confirmate, duminică. Toate cele trei persoane care au murit sufereau și de alte boli. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani din județul Neamț. El avea condiții medicale preexistente, printre care și diabet. Bărbatul a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Un alt pacient în vârstă de 67 de ani care avea și cancer în fază terminală, a murit la spitalul de boli infecțioase din Craiova. Al treilea caz de COVID-19 care a murit este un pacient în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.
Până în prezent, în România au fost confirmate 576 de infecții cu COVID-19. 73 dintre pacienți sunt vindecați și au fost externați.
Situația din Arad este următoarea: sunt 135 de persoane în centrele de carantină din județ și 915 în izolare la domiciliu.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.