Al doilea succes stagional a venit fără emoții: FCC ICIM Arad – Universitatea Cluj 66-49

0
423

A venit și al doilea succes al lui FCC ICIM din prezenta ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Universitatea Cluj și-a conti­nuat evoluțiile dezamăgitoare și la Sala Sporturilor Victoria din orașul nostru, dar au avut și ghi­nionul de a-și pierde cea mai bună jucătoare după numai şapte minute de joc.
La o fază banală, Teodora Neagu și Arlesia Morse s-au ciocnit cap în cap, iar jucătoarea americancă a suferit o comoție ce nu i-a mai permis să intre pe teren, ci chiar să ajungă la Spital pentru investigații. În schimb, „tricolora” Neagu avea să mai joace până la final și chiar să înscrie puncte importante.
Altfel, echipa lui Miljan Med­vedj a dominat destul de clar ostilitățile, cu un prim și un al treilea sfert excelent, în special din punct de vedere defensiv. Teamul de pe Someș a fost mai bun doar în ultimele 10 minute, dar meciul era demult jucat. Scorul înregistrat pe tabelă a fost: ICIM – U. Cluj 66-49 (20-8, 17-15, 15-4, 14-22), iar some­șencele rămân fără victorie în campionat.
Formații și marcatoare:
FCC ICIM Arad: Harrison 15, Dzombeta 12, Hadzovic 11 punc­te, Burdgess 10, Neagu 8, Fodor 7, Mercea 3. U. Cluj: I. Părău 15, Orban 13, Begenisic 12, Boț 5, Cenean 2, Biszak 2.
„Un meci în care sunt mulțumit pentru victorie și pentru apărarea noastră care a funcționat iar. Dar, sincer să fiu, nu sunt mulțumit cu ata­cul, iar doar 66 de puncte în atac. Nu știu ce se întâmplă. O să vedem de luni la antrenamente cum o să procedăm și ce o să fac. Doream mai mult, un scor mai mare, să fie mai multe puncte pe tabelă, sigur. Peste 80 de puncte am așteptat, sunt prea puține 66. Mă bucur cum a revenit Harrison. A avut primul meci cu Târgo­viște, a jucat bine. La Brașov iar n-a jucat nimic, dar astăzi a revenit și mă bucură asta foarte mult”, a declarat Miljan Medvedj pentru totalbaschet.ro.
Universitatea Cluj mai are două meciuri înainte de pauza de naționale, la Târgoviște și Brașov. În schimb, pentru FCC ICIM Arad a fost ultimul meci înainte de reunirea reprezentativelor, dar asta și pentru că Sala Victoriei nu va fi disponibilă în următoarea etapă. Prin urmare, meciul cu Satu Mare a fost amânat pentru luna decembrie, așa că viitorul adversar al „galben-albastrelor” va fi campioana Sepsi, la Sfântu Gheorghe, undeva pe finalul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.