rus pancotaAlb-negrii au realizat aseară al treilea transfer al iernii: după Dumitru Copil și Sergiu Vițu, atacantul Ciprian Rus a devenit fotbalistul Șoimilor! „A semnat până în vară. Se alătură celorlalți atacanți din lotul nostru, sper să ne ajute la ocuparea unui loc cât se poate de bun la finalul campionatului”, a confirmat președintele Pavel Piroș.
Ciprian Rus (21 de ani) a fost în generația de la Atletico medaliată cu argint în anul 2006 la Campionatul Național al juniorilor C, într-o echipă cu Țucudean, Purece, Chindriș, Ban sau Filaret, condusă atunci de Roland Nagy și Arpad Cserneczky. Dintre ei, Rus îl regăsește la Pâncota pe Filaret, transferat de Șoimii anul trecut. Atacantul a avut o perioadă în care a întrerupt fotbalul din cauza unor probleme personale, dar a revenit în urmă cu trei ani, când a regăsit bucuria jocului, la Voința Mailat. De acolo a fost transferat de CS Vladimirescu, fiind cel mai bun marcator al arădenilor în primul an din Liga a III-a.
Vineri, se încheie perioada în care elevii lui Dan Cuedan se pregătesc individual. Pe 1 februarie se trece la formulă completă, iar după o zi se desfășoară primul amical al iernii, în compania Recoltei Apateu, formația din localitatea de baștină a lui Pavel Piroș.

Recomandările redacției