Alarma fazelor fixe la UTA: „Suceava – o echipă masivă, nu trebuie să le dăm ocazia să-și aducă jucătorii de gabarit în careul nostru”

0
318

În ultimele două deplasări, cea de la Timișioara, cu Poli și cea de la Afumați, din Cupa României, „Bătrâna Doamnă” a încasat nu mai puțin de cinci goluri din faze fixe. În derby-ul Vestului, Bilia a oprit toate punctele pe Bega, iar, ieri, pe lângă cele două reușite de la 11 metri , ilfovenii au mai punctat și din două cornere. De altfel, Cristian Todea recunoștea după eșecul usturător de miercuri că diferența s-a făcut la faze fixe, deși experiența era de partea fundașilor săi. Este un aspect la care arădenii trebuie să lucreze rapid, căci, sâmbătă, au în față o altă echipă foarte periculoasă la cornere sau lovituri libere. În plus de asta, va lipsi și Scutaru din defensivă, iar Mureșan sau Creța, la 18, respectiv 17 ani, vor fi și ei destul de expuși la aceste faze.  „Am urmărit meciul Sucevei cu Afumațiul și am realizat că au jucători foarte puternici, solizi, care pot face oricând diferența. Din păcate, noi am cam avut probleme la faze fixe în ultimul timp, sper să reglăm prin antrenamente și concentrare, dar, înainte de toate, nu trebuie să le dăm ocazia sucevenilor să-și aducă jucătorii de gabarit în careul nostru”, a punctat antrenorul principal al echipei fanion a Aradului.
În condițiile absenței lui Scutaru și la ce prestație opacă au avut miercir și restul fundașilor, e greu de anticipat componența liniei de fund contra moldovenilor. Probabil, o șansă va primi Alex Manea, care nu a evoluat nici la Timișoara, nici la Afumați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.