„Alb-albastrele” urcă din nou pe primul loc: CS Universitatea de Vest Timișoara – Crișul Chișineu-Criș 24-31

0
264

Chiar dacă nu s-a mai înregistrat dife­rența de scor din tur, de la Arad, Crișul Chișineu-Criș le-a bătut clar pe „studentele” de pe Bega și la ele acasă. În etapa cu numărul 6 a Diviziei A la handbal feminin, „alb-albastrele” au condus de la un capăt la altul ostilitățile și s-au impus cu 31-24, după 11-7 la pauză.
Succesul, al cincilea din acest campionat, este cu atât mai prețios cu cât o readuce pe Crișul pe locul 1, dar asta și pentru că echipa din Târgu Mureș a pierdut, mai mult sau mai puțin surprinzător, la Oradea (28-33). „Un meci mai facil pentru noi, la care și-au adus aportul toate jucătoarele. Suntem într-o formă sportivă bună și asta e ceea ce mă face să am încredere și pe mai departe în această echipă. Am jucat astăzi în 13 handbaliste datorită faptului că avem mai departe accidentări, plus jucătorea din Serbia, Milica Golusin, care nu și-a primit încă viza de ședere în România. Țin să felicit fetele pentru modul în care țintesc victoria meci de meci”, ne-a declarat Sebastian Tudor, antrenorul handbalistelor de la Crișul.
La Timișoara, Klimek 11, Boldor 6, Puț 4, Cherecheși 3, Petruse 3, Damian, Vrabie 1, Vezentan 1, Nastasă, Corha, Haidu, Popeanu au jucat și au marcat pentru liderul seriei, care va juca tot în deplasare și weekendul viitor, la Baia Mare, cu Marta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.