„Alb-roșii” își numără oamenii, înainte de vizita Motrului

0
255

lasobistArădenii au plătit scump succesul de la Bistrița, iar etapa intermediară îi prinde într-un moment nepotrivit. Chiar dacă echipa de pe ultimul loc în clasament nu ar trebui să pună pro­bleme, Adrian Falub e îngrijorat fiindcă nu prea știe pe cine poate conta la ora partidei (miercuri, ora 16). Cu siguranță, vor absenta jucătorii suspendați: George Neagu, Sidney Faye și Alex Sălăjan și – bineînțeles – Adrian Zaluschi. Mijlocașul este internat la Cluj după operația suferită ca urmare a triplei fracturi craniene și va rata tot restul sezonului.
Dar, și la Arad infirmeria este destul de plină. Patrice Feussi are ruptură fibrilară și în mod normal nu ar avea ce căuta pe gazon cel puțin două săptămâni. Camerunezul va forța dacă stafful tehnic i-o cere, iar în situația sa sunt fundașii centrali Mardare și Ola, dar și mijlocașul ofensiv Maximiliano Laso. Nici ultimii trei nu s-au pregătit normal de la revenirea utiștilor de la Bistrița și sunt incerți pentru confruntarea cu „lantern roșie”. „Mi-e teamă cu nu o să-i putem folosi pe niciunul, ceea ce înseamnă că vom alinia o echipă inedită miercuri”, recunoaște Falub.
Singura veste bună vine de la Bogdan Apostu. Experimentatul atacant a depășit problema la genunchiul stâng și e pregătit să-și reia locul de titular în atac, dar asta numai dacă își va încasa și el salariul pe luna noiembrie. Fiindcă nu s-au deplasat la Bistrița, Apostu și Neagu nu au fost plătiți de Adrian Marțian, care întârzie să revină la Arad pentru a rezolva situația celor doi fotbaliști, dar și alte probleme pe care antrenorul le consideră prioritare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.