Formația din Țara Sămădăilor își continuă parcursul modest în această primăvară și a pierdut puncte și pe terenul penultimei clasate. Degeaba au controlat cermeianii jocul și au avut și o sumedenie de ocazii la poarta Băleștiului, căci tabela a rămas înghețată în mijloc de lună mai și formația arădeană tremură pentru poziția sa în Liga a III-a.
Vizitatorii și-au arătat încă din start intențiile ofensive, au obținut câteva faze fixe în preajma careului advers, dar defensiva gorjenilor a fost atentă. De abia în minutul 19, Cotoc a fost pierdut în careu de adversari, dar Cotoc a finalizat cu capul peste poartă. Sulea și Brîndușe au ajuns apoi în poziții ideale în careul advers, dar finalizarea a fost slabă. De partea cealaltă, Pașcalău a avut de lucru doar la un șut de la distanță a lui Budică în prima parte, încheiată cu scor alb.
Desfășurarea ostilităților nu
s-au schimbat nici în actul secund, cu deosebirea că frecvența atacurilor la buturile gorjenilor a crescut. Însă, L. Bodri, Sulea și Suslak nu au făcut decât să-l evidențieze pe Jianu. Mai mult, spre final, lui Sulea i s-a anulat un gol pe motiv de offside, cermeianii contestând îndelung decizia arbitrilor, susținând că mingea de la Mihuța a venit din spate. Cert este că scorul a rămas 0-0, iar trupa lui Anca e condamnată să bată Deva la finalul săptămânii pentru a mai împrăștia norii negri.
Formații:
Bălești: Jianu – Frățilescu, Bălașa, Miroiu, Almic – Semen, Cojocaru, Amariei, Budică – E. Popescu, Negrea.
Cermei: Pășcălău – T. Bodri, Cotoc, Varga, Aldan – L. Bodri (71 Sabău), Ianc, Mihuța, Suslak – Sulea, Brîndușe (46 Bulza).
Arbitri: Narcis Bodocan – Iosif Nasc, Dragoș Popa (toți din Cluj)
Observatori FRF: Florin Dumitru (Craiova), Ioan Duma (Sibiu)

Recomandările redacției