rolinCu actele de preluare a clubului pe masă, Adrian Marţian face o tentativă de a pune lucrurile pe roate la UTA. În primul rând, vrea să îl instaleze în funcţia de antrenor pe Roland Nagy, dar încă nu s-a ajuns la un acord. Cel care a mai condus Bătrâna Doamnă de pe banca tehnică și-a luat timp de gândire, mai ales că și-ar dori să lucreze cu fotbaliști mulțumiți, plus ajutoarele sale tradiționale pe banca textilistă: Dan Stupar și Dan Țapoș. „Mai sunt destule lucruri de pus la punct, sunt conştient că m-aş înhăma la o misiune ce din acest punct al sezonului arată foarte grea”, ne-a declarat Nagy. Pe undeva, Marţian s-a gândit la Nagy pentru a avea sub contract un antrenor cu licenţa A, căci altfel jucătorii ar putea să refuze să se mai prezinte la antrenamente.
Cum până marți seara Adrian Marțian nu a reușit încă să-l convingă pe Roland Nagy să accepte postul de antrenor al „Bătrânei Doamne”, ședința de pregătire a fost condusă de George Neagu. Revenit la Arad pe baza promisiunilor noului patron al „textiliștilor”, care s-a angajat să-i achite măcar o parte dintre restanțe lui și colegilor îndreptăți să-și ia banii pe ultimele 6 luni de zile, fotbalistul de bandă stânga i-a adunat pe jucători în jurul său și a condus un antrenament complex pe arena „Francisc Neuman”.
„Am avut după-amiază o discuție nu prea constructivă cu domnul Marțian, am rămas dezamăgit de felul cum privește dânsul lucrurile, dar spre seară ne-a promis că ne achită cel târziu miercuri o parte din restanțe. Tot dânsul a promis că va rezolva și situația jucătorilor care merită să semneze contracte cu echipa. De aceea am și acceptat să ne antrenăm cu toții, acum sperăm ca domnul Marțian să se țină de promisiune”, ne-a mărturisit Neagu, care a avut un fotbalist nou sub comandă, un atacant de la Rapid II. Totodată, cei trei columbieni au făcut în sfârșit cunoștiință cu colegii lor de la echipa fanion a Aradului.
Miercuri, sunt programate două șe­dințe de pregătire, însă rămâne de văzut dacă ele nu vor fi conduse – în sfârșit – de un tehnician licențiat. Arădenii caută și un partener pentru un meci amical ce ar urma să se dispute joi sau vineri.

Recomandările redacției