uyiFără victorie în prezenta stagiune, UTA încearcă să răzbată spre lumină, iar în acest sens ar ajuta-o trei-patru jucători pe posturile deficitare. După legitimarea lui Tiberiu Stan, în Calea Aurel Vlaicu au mai ajuns trei fotbaliști, pe care Eugen Trică îi va testa în cadrul unui amical cu CS Ineu, ce se va disputa în această dimineață. „Vreau să-l văd la treabă pe Sydney, cel care a fost la Baia Mare, pe Sergio Uyi, care provine de la echipa Primavera a lui AC Torino și un atacant albanez. Primii doi sunt fundași centrali, exact posturile pe care trebuie să le întărim neapărat”, ne-a mărturisit antrenorul arădenilor.
Bineînțeles, sub lupă se vor afla și fotbaliștii care au evoluat puțin sau aproape deloc în debutul sezonului, precum: Roman, Oltean, Zaluschi, Tecsi, Moreno sau Dumitru, în timp ce titularii de bază, mai ales cei care au strâns multe minute oficiale, vor face un simplu antrenament la ora jocului cu zărăndanii.
Și aceștia din urmă au cam același scop în confruntarea cu echipa fanion a Aradului. Nemulțumit de fața formației sale la Baia Mare, Adrian Abrudean dorește să vadă o reacție pozitivă a elevilor săi încă de la meciul din această dimineață (ora 11), de pe arena „Motorul” din Aradul Nou. „Aș vrea să tratăm cu maximă seriozitate acest meci, să respectăm adversarul, dar mai ales să reglăm lucrurile ce nu au mers bine etapa trecută sau chiar și în partidele precedente”, a precizat „Știli”, care, la rândul său, intenționează să le ofere șansa să intre pe teren jucătorilor  care au evoluat mai puțin în această stagiune.

Recomandările redacției