ivaConducerea alb-roșiilor a anunțat ieri primul transfer important al verii: atacantul Dănuț Ivănică a semnat cu UTA pentru următoarele trei sezoane.
„Negocierile au durat mai mult, ținând cont că vorbim de un jucător care vine la Liga a III-a de la un nivel superior. Dar Ivănică s-a arătat încântat de proiectul nostru și a devenit jucătorul UTA-ei. Transferul său reprezintă o mare realizare pentru clubul nostru”, a punctat Codru Grădinariu, team-managerul UTA-ei.
Dănuț Ivănică e născut pe 1 septembrie 1989 și a debutat la seniorii echipei din localitatea natală, Rova Roșiori, în 2005. Trupa sa juca pe atunci în Divizia C, iar el era remarcat de marele Nicolae Dobrin, care l-a adus la școala sa de fotbal din Trivale. A „absolvit-o”, apoi a făcut saltul la prima echipă a lui FC Argeș, în vara lui 2007, anul în care Dobrin s-a stins. Ivănică a fost ultimul jucător ridicat de legendarul fotbalist al României. Pe lângă gruparea din Trivale, atacantul care măsoară 1,87 m a mai activat la FC Olt, de care s-a despărțit în luna mai.
Vârful ar putea debuta astăzi în alb-roșu: de la ora 17,30, pe arena din cartierul Sînnicolau Mic, UTA joacă în Cupa României cu Muncitorul Reșița.

Recomandările redacției