Chiar dacă ieri se spunea că Mihai Constantinescu se simte mai bine, acesta se pare că a decedat la nici 24 de ore distanță.
Astăzi, 27 septembrie, Mihai Constantinescu s-a stins din viață, după ce timp de patru luni a fost internat în spital, potrivit spynews.ro.

Cu toate acestea, purtătorii de cuvând al Spitalului Floreasca au și ei ceva de spus: „La această oră, nu este decedat”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

În data de 13 mai a fost momentul în care artistul a ajuns pentru prima data la spital, în stare gravă. Acesta a suferit un stop cardio-respirator.
În urmă cu patru luni, Mihai Constantinescu a fost găsit în stare de inconștiență de către soția sa, care a sunat la 112. După ce a fost resuscitat vreme de aproximativ 20 de minute, Mihai Constantinescu a fost dus la spital și se afla în stare extrem de gravă.

Acum, după patru luni de comă indusă, Mihail Constantinescu a fost declarat decedat în mediul online.

Chiar după ce au apărut aceste zvonuri, Mirabela Dauer a avut și ea ceva de spus: 

„Citesc cu stupoare în toate ziarele și văd pe toate posturile de televiziune, scris cu litere de-o șchioapă, breaking news cum că Mihai Constantinescu ar fi murit. Știam că presa din România e josnică, dar asta le întrece pe toate!!! Să cobești moartea unui om care luptă pentru viață e cumplit. Lăsați-l, oameni buni, să se refacă în liniște!!! Mihai NU a murit! Ci luptă cu toate puterile să-și revină. Iar cu ajutorul rugăciunilor noastre, Dumnezeu va face o minune! Sunt sigură de asta! Haideți să ne îndreptăm gândurile bune și să ne rugăm pentru revenirea lui Mihai. E un om bun și puternic care nu se lasă doborât. Cât despre cei din presă care copiază știri false unii de la ceilalți fără ca măcar să le verifice, gândiți-vă că poate aveți acasă părinți care ar putea trece prin situații grele de viață și nu ați vrea să vedeți pe toate gardurile știri false despre ei. Rugați-vă pentru el și lăsați deoparte minciunile de dragul rating-ului!!! Sănătate, Mihai! Suntem lângă tine și te iubim!

El are 73 de ani și se lupta de zece ani cu probleme la inimă. Cântărețul a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani, diagnosticul său fiind de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

Recomandările redacției