Albanez, depistat la frontieră cu o carte de identitate falsă

0
196

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean albanez care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate având însemnele autorităților din Grecia, ce s-a dovedit a fi falsă.

În data de 27.08.2021, în jurul orei 10.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, o persoană care s-a legitimat cu o carte de identitate din Grecia.

În urma verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat de către bărbat la control, motiv pentru care au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare.

Astfel, aceștia au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit asupra persoanei o carte de identitate cu datele sale reale, emisă de către autoritățile albaneze, stabilind astfel că persoana în cauză este cetățean albanez, în vârstă de 38 de ani.

În cază, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, uz de  fals și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.