Albert Stahl, spre Astra Giurgiu

0
663

După Cristi Costin, care a și debutat în tricoul celor de la FC Voluntari în meciul de vineri seară, cu Sepsi (scor 0-0), UTA este pe cale să mai dea un tânăr fotbalist în Liga 1. Este vorba despre Albert Stahl, care nici nu a mai făcut deplasarea cu echipa la Sânmartin, pentru testul cu Luceafărul și este ca și plecat de la Arad.
Din informațiile noastre, prin intermediul impresarului Cătălin Sărmășan, mijlocașul de 20 de ani ar putea semna un contract cu Astra Giurgiu. Timișoreanul Dan Alexa îl cunoaște destul de bine pe utist și nu a pierdut ocazia să-și întărească noua echipă la capitolul juniori. Ca și în cazul lui Costin, va fi – probabil – vorba despre un împrumut cu opțiune de cumpărare din partea giurgiuvenilor.
Cert este că după ce l-a pierdut pe Alex Ciucur pentru cel puțin trei luni de zile, iar acum și pe Albert Stahl, Laszlo Balint mai are nevoie de întăriri pentru banda dreaptă. „E un lucru bun că un tânăr jucător al UTA-ei face pasul spre Liga 1, însă trebuie să găsim un alt jucător pe acea poziție. Cu atât mai mult cu cât l-am pierdut și pe Alex Ciucur în aceeași zonă a terenului”, ne mărturisea antrenorul principal al UTA-ei după testul câștigat la Oradea, cu Luceafărul, scor 2-1.
Iar arădenii s-au mișcat repede și Stahl a fost înlocuit rapid cu Ursu, un fotbalist de 24 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.