Albu a marcat primul gol din acest sezon: „Sper că m-am descătușat și vor mai veni și alte realizări în ofensivă“

0
243

Alexandru Albu, unul dintre cei mai folosiți jucători de către Laszlo balint în acest sezon a reușit să se deblocheze, macând un gol în meciul dintre UTA și Hermannstadt. De-a lungul sezonului, Albu a avut mai multe ocazii, însă acesta a reușit să fructifice golul doar în meciul cu echipa sibiană din retur.

 

Albu nu a apucat să se bucure prea mult de gol pentru că sibienii au anulat rapid golul mijlocașului utist prin Mayoral.

„Așteptam demult acest gol, cred că nu a fost meci să nu am cel puțin o ocazie sau un șut spre poarta adversarilor. Sper că m-am descătușat și vor mai veni și alte realizări în ofensivă, nu neapărat goluri, dar și pase sau acțiuni bune pentru echipa mea. Foarte bucuros nu am fost decât vreo 4-5 minute, căci am reușit din nou să pierdem avantajul avut pe tabelă acasă. Avem și ghinion, căci adversarul ne taxează absolut orice greșeală de marcaj sau de degajare a balonului din zona periculoasă. De partea cealaltă, noi ratăm prea mult și mai nimerim și barele când o dăm pe poartă și portarii sunt bătuți”, a declarat Albu, conform Prosport.

 

Albu a realizat cât de mult lipsesc fanii de pe stadion, după ce duminică fanii UTA s-au adunat la stadion pentru a încuraja echipa arădeană.

 

„Știu că treaba mea nu e să dau goluri, dar îmi doresc mult să-mi ajut echipa și atunci încerc să ajung și la finalizare. Azi speram să ne vină și nouă rândul să câștigăm din nou acasă, mai ales că suporterii au venit în număr mare în fața stadionului să ne încurajeze. Ne-am dat seama din nou cât de mult ne lipsesc pe stadion, cu ei alături nu cred că am mai avea toate problemele pe care le avem acum acasă. Și azi ne-au dat multă energie pozitivă înainte de meci, ne pare rău că nu i-am putut răsplăti cu o victorie”, a adăugat fotbalistul „Bătrânei Doamne”.

 

UTA a reușit o singură victorie pe teren propriu după 11 partide jucate pe arena „Francisc Neuman“ în acest sezon.

„E o situație mai mult decât neplăcută, pur și simplu nu putem lega victoriile din deplasare cu cele de acasă. Noi abordăm meciurile la fel, avem ocazii, mai și marcăm, dar terminăm meciurile mereu nemulțumiți de rezultat. O explicație ar fi faptul că ne dorim prea mult să câștigăm și la Arad, iar această dorință nu ar trebui să bată rațiunea și ceea ce pregătim înainte de meciuri. Situația din clasament nu e rea, dar punctele de acasă trec pe lângă noi și nu e deloc bine”, a adăugat Albu conform Prosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.