Albu va evolua timp de un sezon sub formă de împrumut la Rapid

0
318

Fotbalistul Alexandru Albu, care a jucat alături de UTA în sezonul precedent a declarat la sfârșitul acestei săptămâni că mutarea sa la FC Rapid reprezintă propria lui dorință deși a avut mai multe opțiuni.

Rapid a fost echipa care m-a dorit cel mai mult. Pentru că doar eu ştiu cât s-au luptat cu cei de la Concordoa Chiajna, au durat foarte mult timp negocierile. Am mai avut şi alte opţiuni, dar am ales să vin la Rapid pentru că e o echipă mare, cu cei mai înfocaţi suporteri de la noi din ţară. Este o provocare, iar mie îmi plac provocările. Am vorbit cu antrenorul Mihai Iosif, mi se pare un om super, în genul lui Marius Şumudică. E un om foarte bun şi cred că vom lucra foarte bine la Rapid. Alături de colegi şi noile achiziţii îmi doresc să ne clasăm cât mai sus. Îmi doresc să ajung din nou la echipa naţională, e un pas important în cariera mea, a afirmat fostul utist.

Legat de plecarea de la UTA, acesta a susținut că a trebuit să se supună celor de la Chiajna, formație cu care are contract. Alexandru Albu va evolua timp de un sezon sub formă de împrumut la Rapid, iar la final gruparea giuleşteană are opţiunea de a-l achiziţiona definitiv de la Concordia Chiajna.

De la UTA nu m-a dat nimeni afară, eu sunt jucătorul Chiajnei şi a trebuit să mă întorc acolo. Ce s-a întâmplat mai departe cu discuţiile şi la ce sume s-a ajuns, nu pot să spun. Contractul meu cu Chiajna e puţin mai delicat… dar îi înţeleg şi pe dânşii pentru că sunt jucătorul lor de la juniori, cred că sunt 9-10 ani, şi e normal să ceară şi ei partea lor, aşa cum e normal să cer şi eu partea mea. Îmi pare bine că ne-am înţeles şi sper ca de la vară să fiu de tot jucătorul Rapidului. Mai departe rămâne să demonstrez eu, a mai spus Albu.

Albu este de părere că echipa va avea nevoie de o perioadă în care să se omogenizeze, având în vedere că au trecut 6 ani de la ultima participare în primul eșalon.

Atunci când promovezi, chiar dacă eşti o echipă mare ca Rapid, e foarte greu, mai ales că au trecut şase ani. Chiar dacă faci un lot bun, durează mult omogenitatea şi trebuie luat pas cu pas. Nu trebuie să gândim la superlativ, că ne batem la campionat, nu, trebuie să luăm fiecare meci în parte şi la final să vedem pe ce loc ne clasăm, a explicat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.