Polițiștii rutieri cercetează mai multe persoane care su săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice. Astfel, un arădean de 19 ani fost depistat în trafic de polițiștii Biroului de Ordine Publică, în noaptea de 22/23 iunie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției, având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat au fost depistați un arădean de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Războieni și un bărbat de 63 de ani, din Chișineu-Criș,  în timp ce conducea un autoturism pe DC 130, pe raza localității Adea.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau autoturisme sub influența alcoolului: pe DJ707/A, pe raza localității Valea Mare, un bărbat de 47 de ani, din Săvârșin, (0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat) și pe raza localității Semlac un bărbat de 40 de ani, din Șeitin (0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat). Conform procedurii, în toate cauzele s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

Polițiștii orașului Sebiș au depistat, în noaptea de 22/23 iuie a.c., un tânăr de 26 de ani, din Bârsa, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localiatea Sebiș, fără a deține permis de conducere. Un bărbat de 46 de ani, din Șiștarovăț, a fost depistat de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ghioroc, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe strada Eftimie Murgu, un tânăr de 20 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile olandeze din data de 22 mai a.c.. Cu valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată din data de 18 iunie a.c., a fost depistat, de polițiștii Secției 2 Micălaca, un arădean de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Nicolae Titulescu. Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Recomandările redacției