Oamenii legii au constatat mai multe infracțiuni rutiere în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, majoritatea fiind alcoolemii. Polițiștii orașului Sebiș au depistat în trafic, în seara zilei de vineri, un bărbat de 32 de ani, din Sebiș, în timp ce conducea un moped fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice.

În aceeași zi, un bărbat de 41 de ani, din Șepreuș, a fost depistat de polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș în timp ce conducea un moped neînregistrat pe raza localității Șepreuș. Bărbatul de deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, au fost recoltate probe bioloigce în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În seara zilei de duminică, un tânăr de 27 de ani, din Macea, a fost depistat de polițiștii din localitate întimp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției