Polițiștii rutieri au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, opt persoane care au condus sub influența alcoolului. Astfel, pe raza localității Ineu a fost depistat un ineuan de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat un pecican de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului  pe raza localității Sântana, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Caporal Alexa, un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Pecica, un bărbat de 39 de ani, cu o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe strada Abatorului din municipiu un arădean de 51 de ani, cu o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Pecica un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat și pe Bulevardul General Vasile Milea un arădean de 61 de ani cu o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, în toate cauzele fiind întocmite dosare penale.

Recomandările redacției