Alcoolemii record: au fost prinși la volan cu 1,73 mg,/l. alcool, 1,08 mg,/l. alcool și 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat

0
163

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,73 mg,/l. alcool pur în aerul expirat.


Cu o alcoolemie de 1,08 mg,/l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, pe D.N. 79, un clujean de 51 de ani, care a pierdut controlul autoturismului, derapând într-un șanț. În urma evenimentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale.


Un septuagenar din Pecica a fost depistat de polițiștii din aceeași localitate în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat.


Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului pe raza localității Nădlac, un arădean de 53 de ani cu 0,96 mg,/l. alcool pur în aerul expirat; pe D.J.793/A, pe raza localității Beliu, un bărbat de 52 de ani, din Beliu cu 0,80 mg,/l. alcool pur în aerul expirat și pe D.J. 709/B, pe raza localității Curtici, un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate cu 0,68 mg,/l. alcool pur în aerul expirat.


Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, conducătorii auto fiind cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.