În seara zilei de 24 septembrie, polițiștii Orașului Ineu au depistat un pâncotan de 37 de ani, care conducea un autoturism în localitatea Mocrea, fiind sub influența alcoolului și cu permisul de conducere suspendat. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1.31 mg./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta a refuzat.
De asemenea, polițiștii orașului Chișineu-Criș au mai depistat un bărbat de 32 de ani din aceeași localitate care conducea un moped în localitatea Nădab și acesta fiind sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare de 1.03 mg./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie iar mopedul nu este înmatriculat.
Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au depistat în 24 septembrie, un bărbat de 37 de ani, din Târnova, care conducea o autoutilitară în aceeași localitate.
Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.89 mg./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției