Una dintre priorităţile ALDE Arad este şi aceea de consolidare a filialelor din judeţ. În această idee, organizaţia își extinde activitățile în județ, pentru atra­- ge­rea de noi membri și simpati­- zanți.
Vineri, la Lipova, peste 400 de oameni au avut ocazia să socializeze, să discute unul cu altul, dar și cu liderii organizației, des­pre problemele cu care se confruntă și soluțiile pe care le aș­- teaptă. Totul, într-un cadru natural deosebit, ca în familie.
„Mă bucur că oamenii vin să spună ce îi frământă și că tot mai mulți dintre ei înțeleg că trebuie să se implice. Iar faptul că au optat pentru ALDE, fie înscriindu-se în partid, fie alegând să fie, deocamdată, doar susținători și colaboratori, este și mai îmbucurător pentru noi. Un fapt notabil, vin spre noi foarte mulți tineri. Îi felicit pe organizatori pentru reușita acestei reuniuni”, a declarat preșe­- dintele ALDE Arad, deputat Eusebiu Pistru.
Acesta a avut ocazia să-i remarce, a doua zi, pe alți organizatori, respectiv organizația de tineret, condusă de președintele Ucu Dima. Acesta a orga­nizat sâmbătă, la Chișlaca, un miniturneu de fotbal, cu scop caritabil.
La manifestare au participat 18 echipe ale filialelor de tineret din județ, fiecare plă-tind o taxă de înscriere, banii urmând să fie remiși unei familii nevoiașe. La meciurile de fotbal au fost aproximativ 300 de spec­tatori, membri și simpatizanți ALDE.
(G.C.)

Recomandările redacției