Organizația ALDE Arad a sărbătorit Ziua Copilului alături de peste 100 de copii, cărora le-a oferit jocuri distractive, momente de recreere și divertisment, dansuri populare etc. Desigur, nu au lipsit, așa cum se cuvine, sucurile și dulciurile.
Copiii s-au distrat excelent, s-au lăsat pictați pe față, și-au demonstrat creativitatea prin desene pe asfalt, au cântat, costumați în frumoase straie populare.
„1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Îmi face mare plăcere să le aduc copiilor bucurii. Sunt bucuros că atât copiii, cât şi părinţii lor, s-au simțit bine şi vom mai organiza astfel de evenimente. ALDE este și va fi întotdeauna alături de copii, nu doar pentru a-i sărbători de ziua lor, ci, mai ales, prin politicile sale privind drepturile copilului în general și sprijinirea celor mai puțin favorizați de soartă. Suntem conștienți de faptul că viitorul societății românești va depinde de ei, de modul în care vor evolua spre tinerețe și spre maturitate. Trebuie să facem în așa fel încât această evoluție să fie cea corectă”, a declarat președintele ALDE Arad, deputatul Eusebiu Pistru.
În ziua anterioară, liderul ALDE Arad a fost în vizită la secția de boli infecțioase a spitalului pentru copii. „Sunt tare bucuros pentru sprijinul pe care l-am putut oferi până acum proiectului de reabilitare a secției de Boli Infec­țioase Copii Arad! Am vizitat parterul secției și sunt uimit de tot ce s-a realizat aici, într-un timp așa scurt! Rămân alături de Ana și proiectul ei și voi susține prin orice cale inițiativa, pentru a duce la bun sfârșit investițiile atât la parterul secției, cât și la ambulator, astfel încât copiii să aibă condiții decente atunci când sunt internați în spital”, a mai spus președintele ALDE Arad, Eusebiu Pistru.
(G.C.)

Recomandările redacției