ALDE: „Informaţiile legate de tensiunile din coaliţie sunt doar intoxicări ale opiniei publice”

0
314
Cei doi presedinti ai camerelor parlamentare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu asista, joi 11 Mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, la discursul presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, aflat in prima sa vizita oficiala in Romania. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

Reprezentanţii ALDE au dez­minţit, duminică, informaţiile din spaţiul public potrivit cărora ar exis­ta tensiuni în cadrul coaliţiei, catalogându-le drept „manipulări” şi „intoxicări ale opiniei publice”, precizând că ALDE vrea să înde­plinească obiectivele programului de guvernare, alături de PSD.
„În ultimele zile au apărut în spaţiul public o serie de mani­pulări cu privire la relaţia din cadrul coaliţiei de guvernare. Pentru a înlătura orice scenarii, Alianţa Liberalilor şi Democra­ţilor (ALDE) face următoarele precizări: relaţiile din cadrul co­a­liţiei de guvernare sunt unele foarte bune. Împreună cu par­tenerii din PSD ne dorim ca obiec­tivele pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare să le ducem la înde­plinire. În cadrul coaliţiei nu există vreo tensiune, informa­ţiile avansate în spaţiul public nefiind altceva decât intoxicări ale opiniei publice”, precizează ALDE, într-o postare duminică pe Facebook, conform Mediafax.
Declaraţiile ALDE vin în contextul în care în spaţiul public s-a vehiculat că ar fi neînţelegeri între membrii coaliţiei. Pe 16 iulie, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu a criticat, prin vocea deputatului ALDE Varujan Vosga­nian, legea care reglementează exploatarea gazelor în Marea Neagră, cunoscută şi sub denumirea de Legea offshore, care a fost sus­ţi­nută de liderul PSD, Liviu Dragnea şi adoptată în sesiunea extraordinară a Parlamentului, în perioada 2-19 iulie. Acesta a mai precizat că propunerea făcută şi adoptată în Comisie a pus grupul ALDE într-o situaţie delicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.