Uniunea Judeţeană CNSLR Frăţia Arad şi-a ales reprezentanţii din conducere. Ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor au fost organizate alegerile pentru funcţiile din cadrul biroului ope­rativ al sindicatului arădean. La această şedinţă a fost prezent şi Mircea Udăţeanu, secretar confederal la CNSLR Frăţia, care a stat la dispoziţia celor prezenţi la alegeri, cu mai multe informaţii ce au vizat teme de interes pentru sindicat.
Astfel, preşedinte al CNSLR Frăţia, Filiala Arad a rămas tot Petre Toma, funcţia de prim-vicepreşedinte fiind ocupată de Dorin Suciu. Au fost aleşi şi patru vicepreşedinţi ai biroului ope­rativ al uniunii, reprezentanţi ai sindicatelor din cadrul unor companii arădene. Este vorba de: Doru Lebădă, Daniel Toda, Ioan Puşa şi Alexandru Kohler. Funcţia de secretar al filialei CNSLR Frăţia este ocupată de George Boicu.
De asemenea, în conducerea Comi­siei de Femei a uniunii a fost aleasă Rodica Paşca, în timp ce în Comisia de Tineret, Adriana Benedek. În cadrul acţiunii au mai fost abordate şi alte subiecte ce au vizat activitatea organizaţiei sindicale arădene.
Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România Frăţia are membri din toate ramurile şi domeniile de activitate.

Recomandările redacției