Alegeri locale cu mască şi distanţare socială

0
577

Ziua de 27 septembrie, o zi decisivă pentru fiecare localitate în parte din ţară. Astăzi fiecare cetăţean cu drept de vot, poate să contribuie la bunăstarea localităţii în care trăieşte, votând.

Anul acesta în ţară prezenţa la vot este asemanătoare cu cea din anii trecuţi. La nivelul oraşului Arad, până în jurul prânzului, prezenţa a fost destul de scăzută, faţă de alegerile anterioare.

La secţia 21 din Micălaca, spre exemplu, pana în jurul orei 14.00 au votat în proportie mai mare persoane în vârstă unii care tocmai au ieşit de la biserică. Cei din comisie, spuneau că se aşteaptă la un procent mai mare spre seară, când vor veni şi tinerii. La intrarea în secţie au fost respectate toate regulie impuse de pandemie. Ne-a fost luată temperatura, s-a folosit gel dezinfectant şi mască. Deasemenea, în interior nu au avut voie mai mult de cinci persoane cum spune regulamentul iar alegătorii şi-au aplicat siguri autocolantul cu menţiunea VOTAT pe buletin. Spre deosebire de anii precedenţi, când părinţii îşi puteau aduce cu ei şi copiii minori, anul acesta nu au avut voie să o facă. La această secţie din Micălaca, nu au fost înregistrate incidente şi nici nu a fost solicitată urna mobilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.