Sănătatea a mii de arădeni este pusă în pericol de către unul dintre cele mai mari și frecventate supermarket-uri din Arad. Tocmai la raionul de făină – griș al magazinului, clienții au fost izbiți de un miros înțepător de rozătoare. Mai mult, când s-au uitat atenți, pe rafturi se puteau vedea fecale de șoareci, în cel mai bun caz, dacă nu chiar de șobolani. „Este inadmisibil. Pur și simplu îți pune sănătatea în pericol. Vă dați seama că mirosul acela insuportabil provenea de la urina de rozătoare, care este una dintre cele mai toxice căi de transmitere a bolilor. Cel mai probabil, urina s-a infiltrat în ambalaje și a pătruns în făină și în griș“, ne-a transmis un arădean revoltat.

Acesta a și făcut sesizare către Protecția Consumatorilor și Direcția de Sănătate Publică Arad.

„M-am adresat și celor din magazin, însă nu păreau foarte șocați de cele pe care le relatam. Probabil erau la curent cu ce se petrece în magazinul lor. Mi-au spus că pot suna liniștit și să fac reclamație“, ne spune clientul.

Am luat și noi legătura cu reprezentanții supermarket-ului, care ne-au declarat, prin vocea directorului de magazin, că este într-adevăr grav dacă așa ceva s-ar întâmpla, însă „eu nu i-am văzut (n.r. pe șoareci). Avem un contract cu o firmă de deratizare, care stropește în fiecare lună. Mai multe nu sunt îndreptățit să vorbesc“.

Recomandările redacției